Cada setmana els alumnes del CP Montaura treballam sobre una música que intentam que sigui el més variada possible ja que el repertori musical és molt ampli.Així, cada nivell treballa la música d'una manera determinada:tipus d'agrupació, estil, instruments que intervenen,sensacions que produeix, estructura...

dimecres, 29 de maig del 2013

MÚSICA DE LA SETMANA: DAFT PUNK-AROUND THE WORLD. MÚSICA ELECTRÒNICA

Que simple que arriba a ser la música en ocasions. Aquí tenim un exemple d'això. Amb un motiu que es va repetint durant tota la cançó, els francesos Daft Punk aconsegueixen composar una cançó que, almanco, aconsegueix moure el nostre cos. De fet, aquesta cançó estaria dins del corrent del Dance, és a dir, musica per ballar.
Però el motiu de presentar aquesta cançó és per parlar una mica de la música electrònica. En aquesta, els instruments no són reals normalment, és a dir, tu sents un baix elèctric però el que realment sona és una maquina que reprodueix el baix elèctric. Així, en aquesta música que presentam, a més del baix, sona una bateria que la reprodueix una caixa de ritmes; una guitarra, que també és imitada per una màquina; i un instrument, que està molt de moda ara però que es va inventar al 1930 i que és el vocoder. Aquest el que fa es distorsionar la veu humana i així sembla que és com un robot.
Respecte al video que anau a veure, és curiós perquè cadascun dels sons que s'escolten  estan representats per uns personatges: els que van disfressats d'atletes, amb xandall i amb un cap petit damunt un altre cap més gran, representen al baix elèctric i així, quan pugen les escales, fan notes ascendents i, quan baixen, descendents; les nadadores representen un teclat elèctric; les calaveres, la guitarra elèctrica; i les mòmies, la caixa de ritmes. La veritat és que està molt aconseguit.
Ale idò, a ballarrr!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada