Cada setmana els alumnes del CP Montaura treballam sobre una música que intentam que sigui el més variada possible ja que el repertori musical és molt ampli.Així, cada nivell treballa la música d'una manera determinada:tipus d'agrupació, estil, instruments que intervenen,sensacions que produeix, estructura...

dijous, 3 de maig del 2012

MÚSICA DE LA SETMANA: DEEP PURPLE-SMOKE ON THE WATER

I aquesta setmana, un clàssic del Hard Rock o Heavy Metal, Smoke On The Water, d'un grup pioner: Deep Purple. Aquesta cançó va sortir publicada a l'àlbum Machine Head a l' any 1972. Després va sortir en un àlbum memorable, Made in Japan, i aquesta vegada en directe.
Aquesta cançó cont la història d'un incendi que va ocórrer al casino de Montreux durant el concert d'un altre gran músic, Frank Zappa.
El riff de guitarra, que és una frase que es repeteix sovint a una cançó, és un dels més coneguts de la història de la música i s'ha utilitzat, s'utilitza i, probablement s'utilitzarà pels que es compren una guitarra elèctrica i comencen a estudiar-la.

Aqui teniu dues versions: una que correspon a una actuació de l'any 1973 i una altra que és la versió del Made in Japan.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada