Cada setmana els alumnes del CP Montaura treballam sobre una música que intentam que sigui el més variada possible ja que el repertori musical és molt ampli.Així, cada nivell treballa la música d'una manera determinada:tipus d'agrupació, estil, instruments que intervenen,sensacions que produeix, estructura...

dimecres, 30 de maig del 2012

MÚSICA DE LA SETMANA- HOMENATGE A ROBBIN GIBB

En Robbin Gibb va morir la setmana passada i era un dels quatre germans que formaven el grup Bee Gees. Ara sols queda un, en Barry Gibb.  Eren de nacionalitat britànica, però les seves primeres cançons les varen enregistrar a Austràlia ja que la seva família es va traslladar allà.
Anys més tard tornen a Anglaterra i obtenen un gran èxit, sobretot amb la cançó Massachussets.

A l'any 1969, el grup pràcticament es desfà però a l'any següent es tornen a juntar i comença l'etapa americana. A l'any 1977 arriba l'èxit a nivell mundial amb la participació a la banda sonora de Saturday Night Fever, pel.lícula que va revolucionar la musica disco( música per ballar).
És important destacar la forma de cantar, sobretot d'en Barry Gibb, ja que cantava de falset, és a dir, canta amb una veu que no és la natural seva sinó  una veu més aguda.

Presentam quatre videos: el seu primer gran èxit, Massachussets ; dues de les cançons més conegudes dels Bee Gees i que formen part de Saturday Night Fever, Stayin' Alive i Night Fever ; i també posam un video on surt en Robbin fent una altra versió de l'Stayin'Alive en solitari i acompanyat d'una orquestra. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada