Cada setmana els alumnes del CP Montaura treballam sobre una música que intentam que sigui el més variada possible ja que el repertori musical és molt ampli.Així, cada nivell treballa la música d'una manera determinada:tipus d'agrupació, estil, instruments que intervenen,sensacions que produeix, estructura...

dissabte, 20 d’octubre del 2012

MÚSICA DE LA SETMANA: CARLINHOS BROWN-CARLITO MARRON

Carlinhos Brown és un músic brasiler que, a més de la seva carrera musical en solitari, ha col.laborat amb importants músics brasilers com Caetano Veloso, Joao Gilberto o Djavan.
Però Carlinhos Brown no tan sols és un músic sinó que també es dedica a ajudar a la gent menys afavorida econòmicament del seu país. Així, als anys 90, va formar un grup de més de 100 percussionistes i cantants anomenat Timbalada. La majoria de components d´aquest grup eren joves pobres que vivien al barri de Candeal a Salvador de Bahia i que és on va néixer ell.
Un altre projecte solidari que va iniciar en Carlinhos va ser la banda Lactomia, que està formada per nins pobres d´entre 7 i 23 anys i que toquen instruments que han construït amb materials reciclats.
La cançó que aquí vos presentam és Carlito Marron ( Carlinhos Brown) on conta una mica la seva infantesa.
Vos proposam dues versions: una en la que també participa el gran músic cubà Bebo Valdes ; i una altra on es representa el que conta la lletra de la cançó. Que les gaudiu.








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada