Cada setmana els alumnes del CP Montaura treballam sobre una música que intentam que sigui el més variada possible ja que el repertori musical és molt ampli.Així, cada nivell treballa la música d'una manera determinada:tipus d'agrupació, estil, instruments que intervenen,sensacions que produeix, estructura...

dimarts, 23 d’octubre del 2012

MÚSICA DE LA SETMANA:ENNIO MORRICONE-EL BO,EL LLEIG I EL DOLENT

De la pel.lícula "El bo, el lleig i el dolent" hem tret aquest fragment de la banda sonora que va composar n'Ennio Morricone.
Sergio Leone, que ha estat el director de pel.lícules tan conegudes com la que hem esmentada abans però també de "Per un grapat de dolars", "Fins que va arribar la seva hora" o la genial "Hi havia una vegada a Amèrica", tenia un amic músic que va ser ja company d´escola seu i, com que eren tan amics, en Sergio li va demanar a n´Ennio que li fes la banda sonora de moltes de les seves pel.lícules. Com, per exemple, d´aquesta que hem seleccionat. Per cert,aquesta pel.lícula i moltes d´altres del gènere western(de vaquers, d´indis, de pistolers....) va ser rodada a la província d´Almeria.
D´aquesta música cal destacar el tema principal, que és dels més coneguts de la història del cinema.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada