Cada setmana els alumnes del CP Montaura treballam sobre una música que intentam que sigui el més variada possible ja que el repertori musical és molt ampli.Així, cada nivell treballa la música d'una manera determinada:tipus d'agrupació, estil, instruments que intervenen,sensacions que produeix, estructura...

dilluns, 29 d’octubre del 2012

MÚSICA DE LA SETMANA: THE ROLLING STONES-MISS YOU

Keith Richards i Mick Jagger, guitarrista i cantant respectivament d'aquest llegendari i incombustible grup ( de fet, i encara que s'han barallat molt, duen cinc dècades junts) eren companys de classe a una escola de primària com aquesta en la que es trobam. Després varen perdre el contacte fins que un bon dia es retrobaren  a una estació de metro. Tant un com l'altre havien tocat en diferents grups durant aquest temps fins que varen decidir formar el seu propi grup. A partir d'aquest moment les cançons d'aquest grup han estat a les llistes dels discs més venuts i és, sens dubte, un dels grups més coneguts de la història del rock i de la música, compartint fama amb un altre grup mític, els Beatles. La diferència amb ells és que els Rolling Stones han estat més influenciats per la música negra.
La cançó que proposam és Miss You que va ser creada en plena efervescència de la música disco( música per ballar a les discoteques) a New York. Això es nota molt sobretot si es fixem en la línia del baix elèctric.
Posarem dues versions: la versió original del disc " Some Girls" i una versió en directe a una actuació a Texas. A ballarrrrrrr!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada